DESPRE NOI INFO EUROPEAN JUNIOR CUP PROGRAM REGULAMENT REZULTATE INSCRIERI / REGISTER TULCEA GALERIE FOTO 

Tură de canotcă în Deltă

EXPERIMENTEAZĂ TURISMUL LENT în etapa Delta din Tour International Danubien (TID). Tur-maraton de la Tulcea la Marea Neagră, în canotci, alături de convoiul TID 

După triatlon, ia-ţi câteva (3-4) zile libere şi vino să descoperi Delta, din barcă, pe un traseu spectaculos de 2 zile - Tulcea - Sfântu Gheorghe, alături de cei mai faimoşi canotori din Europa (participanţii la Tour International Danubien (TID) - cel mai lung turneu anual internaţional de caiac, canoe şi canotaj organizat pe Dunăre, cu o vechime de peste 50 de ani, pe o distanţă de aproximativ 2516 km, de la izvoare (Ingolstadt) la vărsare (Sf. Gheorghe)).

Ne dorim o infrastructură verde atât pe uscat cât și pe apă, aşa că punem la dispoziţia doritorilor - canotci de 2 locuri și de 10+1 locuri, scopul nostru fiind acela de a promova “noua bicicletă a apelor”, şi anume barca cu vâsle.

Dacă te-am convins să-ţi continui antrenamentele într-unul dintre cele mai frumoase locuri - Delta Dunării (există studii care confirmă că exerciţiile de vâslit sunt excelente pentru triatlonişti), trimite-ne un mesaj pe office@rowmania.ro şi fă o rezervare, numărul de locuri este limitat. Înscrierile se fac până pe 24 august. Cheltuielile legate de masă, transport (cu pasagerul înapoi la Tulcea) şi cazare (camping sau pensiuni locale), rămân în seama ta, noi îți putem oferi asistență în aceste privințe și în estimarea bugetului. 

Program:

Luni, 29 august
Destinaţie – km pe Dunăre – mal – km parcursi 
MURIGHIOL – km 64 – (D) – 56/39* km/zi

Marţi, 30 august
Destinaţie – km pe Dunăre – mal – km parcursi
SF. GHEORGHE – km 4 – (S) – 60/44* km/zi

Miercuri, 31 august
Destinaţie – km pe Dunăre – mal – km parcursi 
INSULA SACALIN/MAREA NEAGRA – 8km

20:00   Petrecerea de închidere oficială TID 2015 la Sf. Gheorghe

Joi, 1 septembrie
07:00   Plecarea cu vaporul înapoi către Tulcea

* în funcţie de traseul ales

Programul complet al TID ROMANIA 2016 este disponibil - aici.

produced by interactivelook

Organizatori:

Cu sprijinul:

Parteneri:


Parteneri media: