DESPRE NOI PROBE TRASEU PROGRAM REGULAMENT REZULTATE INSCRIERI TULCEA GALERIE FOTO CONTACT 

Rowmania Delta Triatlon

Rowmania Delta Triathlon este o nouă iniţiativă a multiplului campion olimpic la canoe, Ivan Patzaichin, parte a campaniei Rowmania de promovare a destinaţiilor de ecoturism din Delta Dunării şi a valorilor turismului de bun simţ. Rowmania militează pentru o mai bună înţelegere şi interpretare a naturii, şi se adresează iubitorilor de mişcare în aer liber şi celor care iubesc şi protejează natura.

"Mi-e dor de competiţii şi concursuri, niciodată nu mă satur de ele. Şi atunci când nu mai pot să particip în cele oficiale, îmi organizez propriile competiţii. Şi îmi invit şi prietenii. Cu cât mai complexe, cu atât mai bine; cu cât mai mulţi, cu atât mai palpitant. Aşa că vă invit să ne întrecem în alergat, mers pe bicicletă şi înot la triatlonul de la Tulcea. Apoi, dacă mai aveţi suflu, veniţi să vâslim împreună în canotcă, pe lacul Ciuperca, sau să explorăm cu înţelepciune apele Dunării spre Sfântu Gheorghe, şi vă promit că n-am să mă supăr dacă mă întreceţi, deşi nu văd cum s-ar putea întâmpla aşa ceva…"  
                                                                 Ivan Patzaichin, canoist din Mila 23, gazda Triatlonului


Rowmania Delta Triathlon este organizat de Asociaţia Ivan Patzaichin - Mila 23 şi se desfăşoară la Tulcea, duminică, 1 septembrie, în cadrul Festivalului Internaţional al Bărcilor cu Vâsle (30 august - 1 septembrie), ajuns deja la ediţia a treia. Rowmania Delta Triathlon face parte din Circuitul Naţional de Triatlon 2013.

"Orice nouă competiţie sportivă din România de astăzi merită o reverenţă. Asta pentru că, numai aşa, numai prin concursuri adresate publicului larg şi în primul rând copiilor se poate reînvăţa ce înseamnă să munceşti onest, din greu, să visezi la performanţă, să fii puţin mai bun sau mai puternic decât ai fost ieri."
                                                                      Marian Chiriac, alergător diletant, editor al Alerg.ro

produced by interactivelook

Organizatori:

Cu sprijinul:

Parteneri:


Parteneri media: